Halosen puhe oli taas täynnä hyvää asiaa, hyvinvointipalvelut on säilytettävä, tasarvosa ja kaikkien hyvinvoinnista huolehdittava. Toivottavasti puhetta ei taas keski-ikäisten miesten kommenteissa laiteta Tarjan höpinäksi, niin kuin usein nykyään tehdään. Tuntuu kuin hänen mollaamisensa ja pienoinen irvailunsa alkais olla jo muotiasia.
Kannattaisi muistaa, että hyvinvointipalvelut on investointi. Kun lapsista ja vahuksista huolehditaan, keski-ikäiset voivat keskittyä työhönsä. Kun surraan tulevaa työvoimapulaa, olisi syytä laskea, paljonko menetetään hvyää työvoimaa, kun lapset ja nuoret eivät saa tarvitsemaansa apua ja tukea. Kannattaa satsata aika paljon nuoren tukemiseen ja kannustamiseen yhteiskuntaan ja työelämään, jos vaihtoehtona ovat rikokset ja vankilat. Ne vasta maksavat yhteiskunnalle!
Vai onko halvempaa tuottaa ulkomailta valmiiksi koulutettuja työntekijöitä. Ennen tuotiin raaka-aineita siirtomaista, nyt halutaan koulutettuja työntekijöitä! Ei ole maailma muuttunut.
----

Olen aikaisemminkin kuullut tv:n mainoksesta Erkki Toivasen äänen puhuvan kotikunnan parhaista (tai vastaavasta) ohjelmasta, ja kuvitellut että sen on imitaatioata. Mutta nyt olin näkevinäni myös hänen kuvansa - toivottavasti väärin. Pysy Erkki Lontoossa, jätä Suomen pikkukaupungit muille!

Aina kyllä muistan, miten mennessäni nuorena harjoittelijana tv-uutisten toimitukseen vuosikymmeniä sitten, muut kävelivät ohi mutta Erkki Toivánen tuli kohteliaasti esittäytymään ja tervehitmään - gentleman kun oli.